Skip to Content
De Belgian Food Blog Awards komen eraan!

De Belgian Food Blog Awards komen eraan!

Klik hier voor het volledige bericht

Tromgeroffel… De eerste Belgian Food Blog Awards komen er aan! Een awardshow waar we Belgische foodbloggers/influencers bekronen voor hun prachtige blog, social media posts en foto’s, die ons dagelijks inspiratie bieden om het perfecte gerecht op tafel te toveren…

Geniet met een hapje en een drankje van interessante sprekers, ontmoet gelijkgezinde foodies en sluit af met een spetterend feestje. Kortom een avond die je als foodlover niet mag missen! 

Op vrijdag 20 oktober 2017 verzamelen bloggers, pers en echte foodies  in de authentieke balzaal Lux in Gent. Op deze avond zal onthuld worden welke de beste foodbloggers en – influencers zijn binnen 6 categorieën.

Iedere foodblogger of influencer kan zich vanaf vandaag tot en met 15 augustus inschrijven in één of meerdere categorieën. De categorieën zijn:

  1. Best Food Photography
  2. Best Dessert
  3. Best Newcomer
  4. Best Healthy
  5. Best Drinks
  6. Best overall Food Blog

Uit alle inzendingen worden per categorie 4 genomineerden geselecteerd door een vakjury. Daarna is het de beurt aan de fans en volgers waarbij zij per categorie kunnen stemmen op hun favoriet. De stem van de vakjury in combinatie met de stemmen van de volgers, zullen de doorslag geven. De blogger met de meeste stemmen over alle categorieën heen, wint de ‘People’s Choice Award’.

Het programma van deze eerste Belgian Food Blog Awards is goed gevuld. Verwacht je aan een receptie met heerlijke hapjes, interessante sprekers, een ronde tafel gesprek met een professionele host en uiteraard de awardshow. Afsluiten doen we met een knallend feestje! Delhaize heeft alvast hun partnership bevestigd.

Ben je een (food)blogger? Schrijf je voor 15 augustus in via: hello@belgianfoodblogawards.be en geef aan in welke 2 categorieën je wil meestrijden voor de overwinning.

Contacteer ons
Jessica Lissens Parlez
Mara Espinosa Account Manager, Parlez
Jessica Lissens Parlez
Mara Espinosa Account Manager, Parlez
Over Belgian Food Blog Awards

Belgian Food Blog Awards
Dendermondsesteenweg 50
9000 Gent