Skip to Content
De Belgian Food Blog Awards zijn terug!

De Belgian Food Blog Awards zijn terug!

Na een zeer geslaagde eerste editie van de Belgian Food Blog Awards zijn we terug voor meer! Op 27 april 2019 komen we te weten wie de opvolgers worden van onder meer Sven Ornelis, Stephanie Bex en Karolien Olaerts!

Met een hapje en drankje in de hand, zullen we het kruim van de Belgische foodbloggers bekronen voor hun prachtige blog, social media posts, foto’s en schrijfsels, die ons dagelijks inspiratie bieden om het perfecte gerecht op tafel te toveren of de perfecte cocktail te serveren…

Interessante sprekers en gelijkgezinde foodies zorgen voor entertainment en na de uitreiking kunnen we gezellige napraten. Dit alles zal opnieuw doorgaan in balzaal Lux in Gent.

Op deze avond zal onthuld worden welke de beste foodbloggers en – influencers zijn binnen 6 categorieën.

Iedere foodblogger of influencer kan zich inschrijven in maximum 2 categorieën waar hij/zij denkt het beste in te passen en dingt op die manier mee naar de award. De categorieën zijn:

  1. Best Food Photography
  2. Best Baking & Sweets
  3. Best Drinks
  4. Best Healthy
  5. Best Foodgram
  6. Best Overall

Zoals je hierboven ziet, is er dit jaar een nieuwe categorie: ‘Best Foodgram’. Hierbij zoeken we de leukste food-related Instagram, perfect dus voor wie geen blog heeft!

Inschrijven kan voor maximum 2 categorieën. Onze vakjury selecteert vervolgens 5 genomineerden per categorie. Daarna is het de beurt aan de fans om te stemmen, zij kunnen per categorie stemmen op hun favoriet. De stem van de vakjury plus de stemmen van de fans zullen de doorslag geven.

Ben je de perfecte kandidaat? Schrijf je in via: participate@belgianfoodblogawards.be en vermeld zeker volgende gegevens: Je naam, adresgsm-nummer, blog, links naar andere social media én natuurlijk de 2 categorieën waarvoor jij je wilt inschrijven!

Ps. Doe alvast inspiratie op van onze 6 winnaars van de vorige editie in het in-flight magazine van Brussels Airlines (september 2018). Zij krijgen dankzij hun award de kans om potentieel gespot te worden door maar liefst 10 miljoen mensen. Je vindt de Belgian Food Blog Awards terug van pagina 83 tem pagina 95! Get inspired!

www.belgianfoodblogawards.be

Contacteer ons
Jessica Lissens Account Director, Parlez
Over Belgian Food Blog Awards

Belgian Food Blog Awards
Dendermondsesteenweg 50
9000 Gent