Skip to Content
Je inschrijven voor de Belgian Food Blog Awards is nog even mogelijk!

Je inschrijven voor de Belgian Food Blog Awards is nog even mogelijk!

De laatste rechte lijn voor de Belgian Foodblog Awards is ingezet. Op 1 februari sluiten de inschrijvingskantoren, gaan de pennen neer en start het selectieproces van de genomineerden. Schrijf je nog tijdig in en misschien word jij wel de volgende foodblog-king of -queen. 

De hamvraag van de Belgian Foodblog Awards is; wie is het kruim van het Belgische foodbloggers-landschap? Voor dat antwoord komen de primussen van de foodblog-klas samen. En jij kan erbij zijn.

Wat staat er op het programma? Eerst en vooral lauweren we de Belgische foodbloggers voor hun prachtige blog, social media posts, foto’s en schrijfsels, die ons dagelijks inspiratie bieden om het perfecte gerecht op tafel te toveren of de perfecte cocktail te serveren. Kortom, we eren kwaliteitsvolle food & beverage content.

Vervolgens schotelen we je interessante sprekers voor die je zullen entertainen met verrukkelijke kennis en inzichten over eten. Daarna kunnen we gezellig napraten met gelijkgezinde foodies. Dit alles zal opnieuw doorgaan in balzaal Lux in Gent.

Iedere foodblogger of influencer kan zich nog tot en met 1 februari 2019 inschrijven in maximum 2 categorieën waar hij/zij denkt het beste in te passen. De categorieën zijn:

  1. Best Food Photography
  2. Best Baking & Sweets
  3. Best Drinks
  4. Best Healthy
  5. Best Foodgram
  6. Best Overall

Binnen deze 6 categorieën worden de beste foodbloggers en – influencers geselecteerd door een professionele jury.  Dit jaar introduceren we een nieuwe categorie: ‘Best Foodgram’. Hierbij bekronen we de Food-Instagrammer van de bovenste plank, namelijk hij of zij die onze ogen de kost geeft en doet smaken naar meer. Deze categorie is perfect voor wie geen blog heeft, maar uiteraard is de enige voorwaarde dat je een Instagram-account hebt!

Onze vakjury selecteert vervolgens 5 genomineerden per categorie. Daarna is het de beurt aan de fans om te stemmen, zij kunnen per categorie stemmen op hun favoriet. De stem van de vakjury plus de stemmen van de volgers zullen de doorslag geven.

Ben je de perfecte kandidaat? Schrijf je in via: participate@belgianfoodblogawards.be en vermeld zeker voor welke 2 categorieën je je wilt inschrijven!

Contacteer ons
Over Belgian Food Blog Awards

Belgian Food Blog Awards
Dendermondsesteenweg 50
9000 Gent